Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2016

Прокуратурою Житомирської області розглянуто понад 10 тис звернень громадян

   Вона уточнила, що з питань досудового розслідування вирішено понад 3 тис звернень, що становить 48% від усіх вирішених. Майже дві третини з них  -  скарги на дії та рішення слідчих органів внутрішніх справ (тепер-Національної поліції України).
     На 13% збільшилася кількість вирішених заяв з питань представництва  інтересів громадян та держави в суді, зокрема, задоволено кожне четверте звернення цієї категорії.
   «Новоград-Волинською місцевою прокуратурою за результатами розгляду звернення учасника антитерористичної операції вжито заходів представницького характеру щодо захисту прав військовослужбовців та представників інших силових структур на першочергове відведення земельних ділянок для індивідуального житлового будівництва. За позовом Новоград-Волинської місцевої прокуратури Житомирським окружним адміністративним судом  скасовано окремі пункти Положення міськради щодо надання учасниками АТО не передбачених земельним законодавством документів  при отриманні у власність земельних ділянок для обслуговування та будівництва житлових будинків», - навела конкретний приклад Лілія Лукянчук.
   Керівник відділу також повідомила, що особистий прийом до органів прокуратури звернулось понад 3 тисячі громадян. Кожного третього заявника прийнято керівниками органів прокуратури області.
    У кожному конкретному випадку, за наявності підстав та в межах компетенції, вживалися заходи з метою реального поновлення законних прав та інтересів заявників.
 
 
 
Новини прокуратури Житомирської області - у соціальних мережах facebook і twitter
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1881