Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2016

На особистий прийом громадян заступника прокурора області у Ружині звернулися жителі району та громадські активісти

   Попри зміни повноважень органів прокуратури у період реформування, все ж, громадяни продовжують звертатися за захистом своїх прав та законних інтересів до відомства як до органу, який забезпечює об’єктивний розгляд їхніх заяв і скарг.
   На прийом до заступника прокурора області Миколи Корнелюка, про який  було повідомлено заздалегідь,  зі своїми наболілими проблемами звернулися 12 жителів селища та району.
    Зокрема, їхні скарги стосувалися незаконного користування господарством земельною часткою (паєм) та відмовою сплачувати орендну плату за користування паєм, стану досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом вбивства родича, яке сталося у с. Зоряне Ружинського району.
   У зверненнях інших громадян йшлося про законність витрат бюджетних коштів, стан досудового розслідування окремих кримінальних проваджень та законність окремих рішень суду.
   Також, на особистий прийом до заступника прокурора області прийшли  місцеві активісти, які звернулися з різними питаннями, у тому числі і щодо неналежного розгляду їх звернень органами місцевого самоврядування, контролюючих та правоохоронних органів.
   За результатами особистого прийому Микола Корнелюк прийняв звернення заявників з метою проведення перевірок та, за наявності підстав, вжиття заходів прокурорського реагування для усунення правопорушення. Окремим громадянам надано роз’яснення вимог чинного законодавства.
   У прийомі взяв участь заступник керівника Бердичівської місцевої прокуратури Андрій Козачук, якому було надано доручення щодо вирішення проблемних питань, порушених під час прийому громадян.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1901