Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.01.2017

На Житомирщині розпочато кримінальне провадження за фактом інциденту із застосуванням зброї, що стався в м. Олевську

    Досудове розслідування проводиться слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області, процесуальне керівництво здійснюється  прокуратурою Житомирської області.
    Так, 16 січня 2017 року,  у м. Олевську, близько 00.30 год., стався конфлікт між місцевими жителями та іншими особами, які застосували автоматичну зброю, унаслідок чого поранено 7 чоловік, один з яких від одержаних вогнепальних поранень помер у лікарні.
    Після стрілянини зловмисники сіли в автомобілі «Mitsubishi Pajero» сірого кольору, «Škoda» темного кольору та «Ford Transit» синього кольору та зникли з місця події.
    На місце події відразу виїхала оперативна група правоохоронців, у складі якої – керівництво Коростенської місцевої прокуратури.
    Наразі в Олевську працюють правоохоронці, триває огляд місця події, вилучаються гільзи, фрагменти вибухового пристрою та інші докази, встановлюються свідки та очевидці події.
    Також, в області оголошено оперативний план-перехоплення «Сирена».
    Розслідування кримінального провадження перебуває на контролі прокуратури Житомирської області.
    Довідково: злочини цієї категорії караються позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2318