Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2017

На Житомирщині взято під варту без права внесення грошової застави трьох осіб, які вимагали кошти та майно у підприємців

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання трьома особами грошових коштів та майна від підприємців.
 
У понеділок, 17 липня 2017 року, за клопотанням слідчого, погодженим із процесуальним керівником прокуратури області, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира особам обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
 
Як повідомлялося раніше, зазначені особи протягом тривалого часу - з листопада 2016 року – дотепер систематично вимагали грошові кошти та майно у підприємців Житомирщини.
 
Прокуратурою області, спільно із працівниками регіональних управлінь Служби безпеки та Нацполіції було викрито злочинну групу та затримано відразу після одержання ними грошових коштів від підприємця.
 
 Усім трьом особам повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 189 (вимагання, поєднане з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я особи, або таке, що завдало майнової шкоди у великих розмірах) КК України.
 
Наразі триває досудове розслідування, яке проводиться слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області. Для процесуального керівництва призначено групу прокурорів.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1968