Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.10.2017

За скаргами громадян, які звернулися до прокурора області Дмитра Лубчука на особистому прийомі в Овручі, буде призначено перевірки

        Прокурором Житомирської області Дмитром Лубчуком приділяється особлива увага прийому громадян області за місцем їх проживання.У четвер, 12 жовтня 2017 року, керівник відомства здійснив виїзд до м. Овруч (юрисдикція Коростенської місцевої прокуратури), де провів черговий прийом громадян жителів міста та району.
     Жителі цього віддаленого північного району звернулися до прокурора області з різними питаннями.
Переважна більшість громадян скаржилася на стан досудового розслідування у кримінальних провадженнях, яке проводять місцеві органи поліції. Зокрема, один із заявників скаржився на незадовільне, як на його думку, розслідування факту скоєння дорожньо-транспортної події, під час якої завдано тілесні ушкодження його дружині.
     Дмитро Лубчук вислухав усіх заявників та прийняв їхні звернення. За кожним із них буде проведено перевірку та, за наявності підстав, вжито заходів реагування. На низку запитань прокурор області надав правові роз’яснення.
     Така форма роботи, як здійснення особистого прийому громадян за місцем їх проживання, ефективна і для мешканців Житомирщини, і для керівництва прокуратури області, оскільки дає можливість на місці ознайомитися із проблемами, що турбують людей, посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні, надати заявникам необхідний правовий захист.
     Зазначимо, що у зв’язку з віддаленістю окремих населених пунктів від обласного центру та неспроможністю людей через матеріальний чи фізичний стан звернутися за захистом своїх прав, прокурор Житомирської області та його заступники регулярно проводять прийом за місцем проживання заявників.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1716