Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.11.2017

На Житомирщині чотирьох осіб, підозрюваних в організації міжрегіонального каналу постачання наркосировини, взято під варту

Слідчий відділ прокуратури Житомирської області продовжує розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, серед яких - колишній начальник ВБНОН Житомирського міськвідділу УМВС України в Житомирській області.
У ході досудового розслідування чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.
У п’ятницю, 3 листопада 2017 року, ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира чотирьох підозрюваних в налагодженні міжрегіонального каналу постачання наркосировини взято під варту з правом внесення грошової застави. Зокрема, екс-керівнику правоохоронного підрозділу та одному з учасників групи визначено грошову заставу у розмірі 500 тис грн, іншим двом підозрюваним – у розмірі 128 тис грн та 100 тис грн.
Нагадаємо, слідчі прокуратури області спільно із правоохоронцями, у ході досудового розслідування зазначеного кримінального провадження, провели санкціоновані обшуки у м. Житомир та Львівській області, під час яких  вилучено майже 60 кг речовини, схожої на наркотичний засіб – макову соломку, майже 2 тис медичних шприців із залишками рідини, а також 26 тис доларів США та майже 70 тис грн.
Досудове розслідування триває.
Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2394