Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.05.2019

У Житомирі чиновнику міської ради повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди однієї тисячі доларів США

Прокуратура Житомирської області, спільно з органами правопорядку, продовжує викривати факти одержання неправомірної вигоди посадовими особами.
Зокрема, 6.05.2019, під процесуальним керівництвом прокуратури області, слідчими СУ ГУНП в області, за оперативного супроводу Управління СБУ в області, у Житомирі затримано начальника одного з управлінь Житомирської міськради під час одержання ним неправомірної вигоди.
У вівторок, 7 травня 2019 року, за погодженням із прокуратурою Житомирської області, посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.
Посадовець, який є службовою особою та займає відповідальне становище, підозрюється в одержанні неправомірної вигоди, а саме – однієї тисячі доларів США, що в еквіваленті становить майже 27 тис грн.
Установлено, що саме таку суму чиновник вимагав та отримав від приватного підприємця, чия діяльність пов’язана з ремонтом та облаштуванням дахів будинків, пообіцявши йому усунення перепон та тиску у веденні господарської діяльності.
Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.
Досудове розслідування проводить СУ ГУНП в області, прокуратура області здійснює процесуальне керівництво.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2348