Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.09.2017

На Житомирщині за результатами співпраці із Всеукраїнським рухом «Під контролем» прокуратурою розпочато сім кримінальних проваджень за фактами корупційних діянь

Прокуратурою Житомирської області продовжується співпраця із громадською організацією Всеукраїнський рух проти політичної корупції “Під контролем” з питань виявлення порушень вимог антикорупційного законодавства.
 
Зокрема, у вересні поточного року прокуратурою області організовано розгляд 7 повідомлень руху «Під контролем» про можливі порушення законодавства щодо фінансового контролю депутатами Андрушівської міської ради.
 
Під час розгляду зазначених повідомлень встановлено, що семеро депутатів Андрушівської міської ради, у порушення вимог ч. 1 ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції», на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції не подали до 01.05 2017 щорічну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2016 рік.
 
Відомості про правопорушення Бердичівською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ст. 366-1 КК України.
 
Наразі триває досудове розслідування, яке проводить Андрушівське відділення поліції Бердичівського ВП ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.                                                    

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2291