Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.11.2017

Прокуратура Житомирщини спільно із Національною поліцією викрили сільського голову під час одержання неправомірної вигоди (ФОТО)

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання неправомірної вигоди одним із сільських голів області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
 
У середу, 15 листопада 2017 року, під час проведення слідчих дій, прокуратурою області спільно із Управлінням захисту економіки в Житомирській області та Головним управлінням Нацполіції в області у службовому кабінеті викрито сільського голову під час одержання ним чергової частини неправомірної вигоди на суму 3000 гривень.
 
Посадовець вимагав від місцевого підприємця грошову винагороду за безперешкодний видобуток землі та піску на території сільської ради.
 
Неправомірну вигоду вилучено.
 
Наразі проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії. Досудове розслідування проводиться слідчим управлінням Головного управління Нацполіції в області.
 
Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з 
конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1545