Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.11.2018

У Житомирі прокуратурою області спільно з податківцями припинено функціонування нелегальних автозаправних станцій

      Прокуратура Житомирської області разом з правоохоронними відомствами та органами державного контролю продовжує виконання спільних заходів з протидії нелегальній діяльності автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів у регіоні.
     Як уже повідомлялося, днями факти протиправного функціонування газозаправних пунктів виявлено у Коростені, Чуднівському районі та Житомирі.
    У вівторок, 13 листопада 2018 року, під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області, співробітниками податкової міліції області  проведено санкціоновані обшуки на ще трьох нелегальних автозаправних станціях у Житомирі, які протиправно, без належних дозволів реалізували скраплений газ та паливно-мастильні матеріали.
      За результатами обшуків вилучено документацію, газозаправне обладнання, понад 47 тонн паливно-мастильних матеріалів, а також цистерну з понад 3 тоннами скрапленого газу. Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вказане майно.
      Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 (незаконне зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) КК України проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Житомирській області, процесуальне керівництво здійснює прокуратура області.
       Нагадаємо, за наказом прокурора Житомирської області (від 17.10.2018) створена міжвідомча робоча група з виявлення, припинення протиправної діяльності, а також розслідування кримінальних проваджень, пов’язаних з нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2298