Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.09.2019

На Житомирщині виявлено службових осіб митниці, унаслідок неправомірних дій яких, державному бюджету заподіяно збитків на суму майже 900 тис. грн.

 Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області слідчими Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживанням службовим становищем в інтересах третіх осіб працівниками одного із митних постів Житомирської митниці ДФС, унаслідок чого бюджету держави заподіяно збитків у значних розмірах.
Викрито та задокументовано протиправну діяльність службових осіб завдяки спільним професійним діям прокуратури Житомирської області, слідчих ДБР та ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області.
У вівторок, 17 вересня 2019 року, за погодженням із прокуратурою області слідчим ТУ ДБР у м. Хмельницькому, за участю оперативних співробітників ВБКОЗ УСБУ в Житомирській області, трьом працівникам митниці повідомлено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.1 та ч.2 ст.364 Кримінального кодексу України.
Наразі вирішується питання про відсторонення службових осіб від займаних посад, досудове розслідування у вказаному провадженні триває.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2809