Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.03.2017

У Житомирі заступнику керівника комунального підприємства, затриманому із хабарем 20 тис грн, обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт

Слідчий відділ прокуратури Житомирської області проводить досудове розслідування за фактом вимагання та одержання службовою особою  комунального підприємства органу місцевого самоврядування неправомірної вигоди на суму 20 тис грн, за ч. 3 ст. 368 КК України.
 
За результатом розгляду клопотання прокуратури Житомирської області, у середу, 15 березня 2017 року, рішенням Корольовського районного суду м. Житомира заступнику керівника комунального підприємства обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю.  
 
Під час прийняття такого рішення судом взято до уваги те, що підозрюваний співпрацює із органами досудового розслідування та визнав фактичні обставини одержання неправомірної вигоди.
 
Як повідомлялося раніше, слідчими прокуратури області спільно із спецпідрозділом «К» регіонального Управління СБУ, посадовця затримано у м. Житомирі під час одержання неправомірної вигоди, за яку він пообіцяв директору приватного підприємства залучити до виконання субпідрядних робіт на об’єктах комунальної власності, які мали проводитися за бюджетні кошти. 
 
На даний час підозрюваного відсторонено від посади.
 
Досудове розслідування триває.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2697