Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.01.2018

На Житомирщині прокуратура спільно із правоохоронцями викрила підпільний цех з обробки бурштину та вилучили понад 100 кг коштовного каменю (ФОТО)

    Коростенська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного видобування бурштину в Овруцькому районі, встановленого у листопаді минулого року.
 
          Під час досудового розслідування установлено, що особи, які причетні до незаконного видобутку бурштину на території Овруцького району, займаються ще й обробкою коштовного каменю у підпільному цеху в місті Житомирі.
 
За клопотанням, погодженим Коростенською місцевою прокуратурою, слідчим суддею Овруцького районного суду винесено ухвалу про проведення обшуку в підпільному цеху.
 
         У середу, 17 січня 2018 року, за участі працівників регіональних Управління захисту економіки та Головного управління Нацполіції проведено санкціонований обшук в одному з гаражів гаражного кооперативу, що на околиці м. Житомира, у якому був обладнаний і діяв підпільний цех.
 
    У ході обшуку виявлено та вилучено понад 100 кг бурштину та виготовлені і готові до реалізації вироби із коштовного каменю, а також обладнання для його обробки.
 
   На даний час у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 240 КК України триває досудове розслідування, яке проводять місцеві органи Нацполіції.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
Новини прокуратури області у соцмережах facebook та twitter
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2687