Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.01.2018

Прокурор Житомирщини Любомир Війтович повідомив про підозру сільському голові, якого викрито під час одержання неправомірної вигоди на суму 8800 грн

Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище - одним із сільських голів Коростенського району.
У четвер, 18 січня 2018 року, прокурор Житомирської області Любомир Війтович, відповідно до вимог Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», повідомив посадовцю про підозру у скоєнні  кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Як установлено досудовим розслідуванням, сільський голова підозрюється в одержанні неправомірної вигоди на суму 8800 гривень за безперешкодне видобування та вивіз ґрунту із території сільської ради без оформлення відповідних дозвільних документів.
Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП в Житомирській області.
Довідково: санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
Новини прокуратури області у соцмережах facebook та twitter

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2133