Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.02.2018

На Житомирщині прокуратура та податківці викрили підпільний цех з виробництва фальсифікованої алкогольної продукції (ФОТО)

У п’ятницю, 2 лютого 2018 року, прокуратурою області спільно із податковою міліцією області, у межах розслідування кримінального провадження, провели низку обшуків у місцях виготовлення алкогольної продукції на території Житомирської області та в місцях її збуту.
Під час санкціонованих обшуків виявлено та вилучено близько 7 тисяч літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, компоненти та обладнання для виробництва такої продукції.
Йдеться про те, що правоохоронцями викрито групу осіб, які без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Житомирської області організували підпільний цех з незаконного виготовлення алкоголю, який у подальшому реалізовували жителям області.
За фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконного збуту розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 КК України.
Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом прокуратури області, проводить податкова міліція.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2285