Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.03.2018

На Житомирщині екс-поліцейського - організатора злочинної наркогрупи та її учасників підозрюють у незаконному збуті наркосировини

Прокуратура Житомирської області розслідує кримінальне провадження за фактом незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого злочинною організованою групою осіб, організатор якої - колишній начальник ВБНОН Житомирського міськвідділу УМВС України в Житомирській області.
У вівторок, 27 березня 2018 року організатору злочинної групи та її двом учасникам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів за ч. 3 ст.307, ч.3 ст. 311 КК України (незаконне придбання, виготовлення, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, вчинене організованою групою в особливо великих розмірах). 
Під час досудового розслідування установлено, що організована група налагодила міжрегіональний канал постачання наркосировини.
Зокрема, як повідомлялося раніше, під час проведених санкціонованих обшуків у м. Житомир та Львівській області вилучено майже 60 кг наркотичної речовини - макової соломки, майже 2 тис медичних шприців із залишками рідини, а також 26 тис доларів США та майже 70 тис грн.
Досудове розслідування триває.
Довідково: санкція суворішої - 307 статті - передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3083