Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2018

З початку року до органів прокуратури Житомирщини надійшло майже півсотні запитів на публічну інформацію

 
Все більше запитувачів для одержання публічної інформації з прокуратури використовують електронний звязок
     Органи прокуратури області здійснюють діяльність гласно та, у межах, визначених законодавством, забезпечують реалізацію права громадян на доступ до інформації, яка становить суспільний інтерес.
      Майже півсотні запитів на публічну інформацію надійшло поточного року до прокуратури Житомирщини. По суті розглянуто 39 запитів, з яких 23 задоволено.
    У зв'язку із відсутністю запитуваної інформації, 8 запитів направлено за належністю компетентним розпорядникам.
      Звернення надходили як від мешканців Житомирщини — м. Житомир, Бердичівського і  Народицького районів, так і з інших регіонів -  міст Києва і Львова. При цьому, громадяни активно використовували можливість надсилання запитів каналами електронного зв'язку.
     Запитувачі переважно бажали отримати інформацію з питань досудового розслідування, правозахисної діяльності, кадрових та інших питань діяльності прокуратури.
      Варто зазначити, що більшість запитів надійшла від громадян, а кожний четвертий запит - від представників засобів масової інформації. 
     Нагадаємо, детальна інформація щодо порядку приймання запитів та надання інформації міститься на офіційному веб-сайті прокуратури Житомирської області за посиланням:  https://zhit.gp.gov.ua/ua/ghdoc.html?_m=publications&_t=cat&id=108302

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2014