Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.05.2018

На Житомирщині у нелегальному гральному закладі, що діяв під вивіскою «Лото-забава», вилучено 27 комп’ютерів

Коростишівська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом у м. Малин, за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 203-2 КК України.
Під час досудового розслідування 11.05.2018, місцевою прокуратурою спільно з працівниками Малинського ВП Коростишівського ВП ГУНП в області проведено санкціонований обшук у нелегальному гральному закладі, розташованому у приміщенні поруч із торговельними закладами, що майже у центрі Малина та замаскованому під вивіскою «Лото-забава».
Під час обшуку виявлено та вилучено 27 одиниць комп’ютерної техніки, інше обладнання, а також грошові кошти, виготовлені поліграфічним способом білети та документацію із записами про ведення нелегального бізнесу.
Наразі, за погодженням із місцевою прокуратурою, до суду подано клопотання про накладення арешту на вилучене майно, яке буде відправлено для проведення комп’ютерно-технічної експертизи.
Досудове розслідування, яке здійснюють місцеві органи поліції, триває, проводяться слідчі дії, встановлюється причетність до організації незаконного грального бізнесу інших осіб.         
Спільна протидія місцевої прокуратури та органів поліції незаконним гральним закладам триває.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, у квітні цього року Коростишівською місцевою прокуратурою разом із місцевими органами правопорядку також було припинено діяльність нелегальних гральних закладів у Коростишеві, Малині та Радомишлі.               

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3526