Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2018

На Житомирщині обрано запобіжний захід власнику автобуса, водієм якого спричинено смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця

     У понеділок, 23 липня 2018 року, судом розглянуто клопотання про обрання запобіжного заходу власнику автобуса, водієм якого спричинено смертельну ДТП на трасі Київ-Чоп поблизу с. Глибочиця Житомирського району.
    Ухвалою Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту.
    Наразі прокуратурою Житомирської області, яка наполягала на обранні запобіжного заходу у виді тримання під вартою, вирішується питання щодо оскарження рішення суду в апеляційній інстанції.
    Нагадаємо, жителя Рівненської області, власника автобуса, водієм якого спричинено зіткнення із вантажним автомобілем, підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого статтею 287 КК України (випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації).
    Досудове розслідування кримінального провадження за ст. 287 КК України, а також за фактом скоєння дорожньо-транспортної події, яка призвела до загибелі 10 пасажирів маршрутного автобуса, а також одержання іншими 9-ма особами травм різної тяжкості, проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.
    Процесуальне керівництво у досудовому розслідуванні здійснює прокуратура Житомирської області.
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2973