Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.08.2018

В Олевську припинено незаконну діяльність восьми гральних закладів та вилучено 39 комп’ютерів

    Коростенською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зайняття гральним бізнесом в Олевському районі, за ст. 203-2 КК України.
    У ході досудового розслідування, за погодженням із місцевою прокуратурою, протягом 28-29 серпня 2018 року, в Олевську та с. Білокоровичі працівниками Коростенського та Олевського ВП ГУНП в області у місцях незаконної організації грального бізнесу проведено санкціоновані обшуки.
    За результатами обшуків припинено функціонування 8 закладів, які всупереч Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні», здійснювали незаконну діяльність із надання доступу до азартних ігор з можливістю отримання виграшів.
    Сім таких нелегальних закладів в м. Олевськ та один – у с. Білокоровичі були облаштовані у нежитлових приміщеннях та діяли під видом продажу державної лотереї.
     Правоохоронці вилучили комп’ютерну техніку, зокрема, 39 системних блоків, стільки ж моніторів, а також інші комплектуючі та пристрої, які використовувалися для організації протиправної діяльності. Доказову базу поповнили також вилучені документи та чорнові записи.
    Наразі вирішується питання щодо проведення компютерної експертизи вилученої техніки.
    Триває досудове розслідування, яке проводять місцеві органи поліції.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2087