Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2018

Жителю Хорошівського району, який пропонував та надав старшому лейтенанту поліції неправомірну вигоду, «світить» від 4 до 8 років позбавлення волі

    Коростенською місцевою прокуратурою затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом надання жителем Хорошівського району неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.  
    Досудовим розслідуванням установлено, що у червні цього року, 32-річний чоловік, з метою вирішення питання щодо закриття кримінального провадження стосовно нього за фактом крадіжки мобільного телефону, запропонував та надав начальнику слідчого відділення Хорошівського ВП  Коростишівського ВП ГУНП в області, старшому лейтенанту поліції неправомірну вигоду у розмірі 500 грн.
    Правоохоронці затримали особу на місці вчинення злочину, безпосередньо у службовому кабінеті відділення поліції.
    Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) скеровано до Коростенського міськрайонного суду для розгляду по суті.
    Публічне обвинувачення у суді забезпечуватиме Коростенська місцева прокуратура.
    Довідково: санкція зазначеної статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2534