Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2019

На Житомирщині до 4 років позбавлення волі засуджено чоловіка, який пропонував неправомірну винагороду поліцейському для «вирішення питання» щодо незаконної торгівлі дизельним пальним на трасі

    Прокуратурою Житомирської області забезпечено підтримання публічного обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом надання місцевим жителем неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.
    Вироком Богунського районного суду м. Житомира від 12.02.2019 чоловіка визнано винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України та призначено покарання – позбавлення волі строком на 4 роки.
    Йдеться про те, що у квітні минулого року 42-річного жителя Житомирського району викрито під час надання неправомірної вигоди у розмірі 5 тис грн виконуючому обов’язки начальника відділу безпеки Управління патрульної поліції в області Департаменту патрульної поліції.
    Таким способом він намагався «залагодити питання» із правоохоронцями щодо подальшої своєї протиправної торгівлі підакцизним товаром – дизельним пальним, яке він збував на автодорозі Київ-Чоп поблизу сіл Болярка-Березівка-Василівка Житомирського району.
    Прокурором у суді надано достатньо доказів, які підтверджують винуватість особи та на підставі яких обвинуваченому призначене покарання, співмірне із ступенем вчиненого злочину.  

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1942