Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.03.2019

Житель Коростенського району зберігав вдома бойові гранати, зброю та наркотичні засоби, для чого саме – буде пояснювати у суді

    Під процесуальним керівництвом Коростенської місцевої прокуратури закінчено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного придбання, виготовлення та зберігання в особливо великих розмірах наркотичного засобу, а також незаконного поводження із вогнепальною зброєю, бойовими припасами та вибуховими пристроями місцевим жителем. 
    Наразі місцевою прокуратурою у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 307, за ч.1 ст.263 КК затверджено обвинувальний акт та скеровано до суду для розгляду по суті.
    Під час досудового розслідування, яке проводив місцевий відділ поліції, установлено, що житель селища Сокорики Коростенського району за місцем свого проживання незаконно зберігав дві гранати із запалами, Ф-1 та РГД-5, три пістолети, у тому числі один перероблений під бойовий, а також наркотичні речовини - канабіс, в особливо великих розмірах.  
    Справу розглядатиме Коростенський міськрайонний суд. 
    Коростенська місцева прокуратура здійснюватиме підтримання публічного обвинувачення.
     Додатково: санкція суворішої, ст. 307, ч. 3 КК України, передбачає покарання - позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1931