Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2019

На Житомирщині взяли під варту підозрюваного у зґвалтуванні малолітньої: йому загрожує позбавлення волі від 8 до 15 років

Під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зґвалтування малолітньої мешканки одного із сіл Малинського району.
          За підозрою у скоєнні злочину, у порядку ст. 208 КПК України затримано місцевого жителя, якому повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 152 КК України.
Наразі, за погодженням із процесуальним прокурором, до суду подано клопотання щодо застосування до особи запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
У середу, 7 серпня 2019 року, ухвалою Малинського районного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою.
Установлено, що раніше судимий 33-річний місцевий житель, не працюючий, застосовуючи фізичне насильство, вчинив дій сексуального характеру щодо малолітньої 2006 року народження, доньки жінки, з якою співмешкав.
          Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює Малинське ВП Коростишівського ВП ГУНП в області.
Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі від восьми до п’ятнадцяти років.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2670