Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.01.2020

На Житомирщині начальника райвідділу міграційної служби підозрюють в одержанні неправомірної вигоди на суму 1000 доларів США

За погодженням із прокуратурою Житомирської області, 30 січня 2020 року начальнику одного із районних відділів Управління державної міграційної служби у місті Житомирі повідомлено про підозру у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням неправомірної вигоди).
За версією слідства, посадовець за безперешкодне оформлення  посвідчення на право тимчасового проживання на території України вимагав та одержав від громадянина іноземної держави 1000 доларів США неправомірної вигоди.
Викрито незаконні дії підозрюваного 15.01.2020 прокуратурою Житомирської області спільно із співробітниками Територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому та Управління спеціальних розслідувань ДСР Нацполіції України в області.
Наразі підготовлено клопотання щодо відсторонення підозрюваного від займаної посади та застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Житомирської області, досудове розслідування проводить Територіальне управління Державного бюро розслідувань у місті Хмельницькому.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1868