Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2020

Олевський район: під час чергового виїзду місцевої прокуратури у складі міжвідомчої групи з протидії незаконному видобуванню бурштину нових фактів порушень не виявлено (ФОТО)

   
Органи прокуратури Житомирської області спільно із правоохоронними органами та державними органами контролю продовжують вживати заходи з протидії та припинення незаконному видобутку бурштину у північних районах області.
    Так, за дорученням прокурора Житомирської області Олега Василіва, у вівторок, 3 березня 2020 року, керівництвом Коростенської місцевої прокуратури за участі керівництва та працівників Олевського відділення поліції проведено черговий виїзд міжвідомчої робочої групи з протидії незаконному видобуванню бурштину у місця, де раніше були зафіксовані найчастіші порушення щодо нелегального видобування коштовного каміння.
    Зокрема, цього разу учасники міжвідомчої групи побували на територіях, що поблизу села Обище, а також села Шебедиха в Олевському районі. 
    У ході огляду місцевості та лісових масивів, де раніше здійснювалося   нелегальне видобування бурштину, нових ознак його незаконного видобутку не виявлено, зафіксовано лише давні наслідки нелегального старательства.
    Робота спільних міжвідомчих груп з протидії незаконному видобуванню бурштину триває.
    З метою здійснення постійного контролю за проблемними територіями, на яких залягає корисна копалина, і надалі проводитимуться систематичні виїзди.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram
 

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2198