Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.04.2020

На Житомирщині викрито чергового лісокрадія та накладено арешт на деревину і транспортний засіб, яким перевозили крадені дерева (ФОТО)

 Коростенською місцевою прокуратурою, у межах досудового розслідування, забезпечено участь у розгляді клопотання про накладення арешту на деревину та транспортний засіб, яким перевозили крадений ліс.
За результатом розгляду ухвалою Олевського районного суду накладено арешт на 25 сортиментів (колод) лісопродукції породи сосна різного діаметру, довжиною 6 м кожна, а також на трактор марки «CHERY RF244-B» з причепом, яким перевозили крадений ліс.
Також судом заборонено користуватися та розпоряджатися арештованим майном, яке зберігається на території місцевого відділення поліції до вирішення справи по суті.
За даними слідства, заготовлені лісництвом колоди, що складувалися на території лісосіки у лісовому масиві
Кам’янського лісництва ДП «Олевське лісове господарство», викрав місцевий житель одного із сіл Олевського району для власних потреб.
Зокрема, завантаживши крадену деревину на трактор, перевозив її до свого обійстя. Однак, коли на півдорозі його зупинила лісова охорона спільно з правоохоронцями, жодних документів на майже 6 м куб деревини породи сосна чоловік не надав.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка) проводить Олевське відділення поліції.
Процесуальне керівництво здійснює Коростенська місцева прокуратура.
 

Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 3213