Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.04.2020

На Житомирщині засуджено до двох років позбавлення волі водія, який у стані алкогольного сп’яніння наїхав на дитячий візок та травмував маля

    Коростишівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом скоєння місцевим мешканцем дорожньо-транспортної події, унаслідок якої малолітня дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження, що сталася у Малині.
    Судовим слідством установлено, що 35-річний малинчанин, 01.01.2019, вдень, після 16.00 год, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння за кермом автомобіля та рухаючись у районі залізничного вокзалу, порушив вимоги Правил дорожнього руху та здійснив наїзд на дитячий візок, у якому перебувало 8-місячне маля.
     Унаслідок скоєння дорожньо-транспортної події дитина отримала тяжкі тілесні ушкодження.   
    Завдяки якісному здійсненню процесуального керівництва у кримінальному провадженні та принциповій позиції публічного обвинувача, вина водія у скоєнні дорожньо-транспортної події доведена повністю.
    Вироком Малинського районного суду особу визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення за  ч. 2 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 2 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на 2 роки.
 
Прокуратура Житомирщини у соцмережах: Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 4342