Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.07.2020

На Житомирщині чотирьох митників підозрюють у зловживанні службовим становищем, що призвело до недоотримання понад 3,7 млн грн митних платежів

За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області повідомлено про підозру чотирьом посадовим особам підрозділу регіонального митного поста у Житомирі у зловживанні службовим становищем, що спричинило недоотримання митних платежів на суму понад 3,7 млн грн (ч.1, ч. 2 ст. 364 КК України).
За даними слідства, посадові особи протягом 2017-2018 років діяли в інтересах місцевого товариства з обмеженою відповідальністю. Зокрема, здійснювали оформлення транспортних засобів на підставі товаросупровідних документів, які містять недостовірні відомості стосовно року виробництва вантажних автомобілів.
Досудове розслідування проводить територіальне управління ДБР, розташоване у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу управління СБУ в Житомирській області.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1923