Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2020

У Малинському районі водія засуджено до штрафу на суму 8500 грн за спробу «відкупитися» від адмінвідповідальності за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння

Коростишівською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення у справі стосовно водія, якого викрили на пропозиції та наданні  неправомірної вигоди службовій особі - патрульному поліції.
Вироком Малинського районного суду особу визнано винним за ч. 1 ст. 369 КК України та призначено покарання у виді штрафу у розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 8500 грн.
Подія сталася у травні цьогоріч, у Малинському районі.
Житель Малинського району, 1997 року народження, у відповідь на дії патрульного поліцейського скласти стосовно нього адміністративний протокол за керування автомобілем у стані алкогольного спяніння, запропонував неправомірну вигоду на суму 1500 грн за непритягнення його до адміністративної відповідальності.
Складений патрульним поліції адмінпротокол стосовно водія за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) судом розглянуто, водія визнано винним у скоєнні адміністративного правопорушення, оштрафовано на суму 10200 грн та позбавлено права керування автомобілем строком на один рік.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1976