Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2020

Правоохоронцями Житомирщини під час обшуків виявлено і вилучено понад одну тонну тютюнової сировини та цигарок невідомого походження (ФОТО)

   
Бердичівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення, зберігання, придбання, перевезення з метою збуту та збуту підакцизних товарів.
     У четвер, 6 серпня 2020 року, за процесуального керівництва Бердичівської місцевої прокуратури, слідчими Бердичівського відділу поліції за оперативного супроводу УСБУ в області проведено низку санкціонованих обшуків у містах Бердичеві та Кам’янець-Подільському Хмельницької області.
    Під час обшуків у складських приміщеннях та помешканнях фігурантів справи виявлено та вилучено майже одну тонну тютюнової сировини та готових виробів, грошові кошти, чорнову бухгалтерію, що може відображати незаконну діяльність, вантажний автомобіль (фура), частково завантажена тютюновою продукцією.
    За даними слідства, жителі Кам’янець-Подільського, з метою збуту у торгівельній мережі України налагодили незаконне виробництво тютюнових виробів, обладнавши для цього складські приміщення. За попередніми даними, виробництво здійснювалося у промислових масштабах, на мільйонні суми.
    Наразі сировину та готові вироби вилучено.
    Тривають невідкладні слідчі дії, встановлюються обставини скоєння злочину та причетність до нього інших осіб.
    Досудове розслідування за фактом вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 199 КК України проводить Бердичівський відділ поліції.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1996