Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

У Житомирі викрили місцевого жителя, якого підозрюють у виготовленні та розповсюдженні порнографічної продукції серед неповнолітніх (ФОТО)

    Відділ захисту інтересів дітей та протидії насильству Житомирської обласної прокуратури здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення, зберігання і розповсюдження зображень та відеопродукції порнографічного характеру серед неповнолітніх та розбещення малолітньої жителем міста Житомира  (ч.ч. 2, 3 ст.301,  ч.2 ст.156 КК України).
    За даними слідства, 37-річний житель Житомира у своєму помешканні організував виготовлення та зберігання відеопродукції порнографічного характеру, яку розповсюджував серед неповнолітніх через соціальну Інтернет-мережу.
    У п’ятницю, 20 листопада, за погодженням із процесуальним прокурором, слідчими поліції спільно із співробітниками відділу контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки УСБУ в області, за місцем проживання фігуранта справи проведено обшук та вилучено планшет, телефон, одяг, комп’ютер – речові докази, за допомогою яких вчинявся злочин.
    Крім того, у ході обшуку виявлено та вилучено речовину, зовні схожу на наркотичний засіб вид та розмір якого буде встановлено відповідною експертизою.
    Наразі особі повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення  за ч.ч. 2, 3 ст.301,  ч.2 ст.156 КК України.
    За погодженням з ювенальним прокурором до суду скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.
    Досудове розслідування, яке проводить Головне управління Нацполіції в області, триває, встановлюються обставини скоєння злочину, а також коло осіб, які також могли постраждати від злочину.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram
 
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1846