Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.04.2021

«Продав» ув'язненому заохочення за 5 тис. гривень – викрито посадовця виправної колонії Житомирщини (ФОТО)

    Житомирською обласною прокуратурою спільно з Другим слідчим відділом (з дислокацією у м. Житомирі) територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого в м. Хмельницькому, за оперативного супроводу УСБУ в області, викрито на одержанні неправомірної вигоди посадовця виправної колонії.
    Наразі посадовцю повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди для себе за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, за ч. 2 ст. 369-2 КК України.
    За даними слідства, начальник відділення виправної колонії пообіцяв  ув'язненому ініціювати перед керівництвом колонії розгляд питання щодо застосування йому заохочення за грошову винагороду на суму 5000 грн.
    Відтак після того, як посадовець отримав від засудженого неправомірну вигоду, був підготовлений відповідний рапорт щодо його заохочення.
     Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу та відсторонення від посади.
    Досудове розслідування проводить Другий слідчий відділ (з дислокацією у м. Житомирі) Територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у м. Хмельницькому.
Житомирська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1667