Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
07.04.2021

За грабіж та крадіжку зловмисника ув’язнили на 4 роки і 6 місяців – прокуратура Житомирщини домоглася в апеляційній інстанції реального покарання


Апеляційну скаргу Житомирської обласної прокуратури на вирок суду першої інстанції, яким призначено особі умовне покарання за грабіж та крадіжку чужого майна, колегією суддів Житомирського апеляційного суду задоволено у повному обсязі.
Вирок Богунського районного суду міста Житомира стосовно місцевого жителя, який вчинив злочини, скасовано та ухвалено новий – позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців.
Судовим слідством установлено, що 26-річний житель Житомира скоїв кримінальні правопорушення у квітні минулого року.
Зокрема, перебуваючи в обласному центрі на проспекті Миру, уночі, зустрівши перехожого, раптово вдарив чоловіка в обличчя та вирвав з рук мобільний телефон. У подальшому, дізнавшись мобільний номер та підібравши пін-код, через банкомат викрав гроші з банківського рахунку потерпілого.
До того ж, грабіж та крадіжку обвинувачений скоїв, щойно звільнившись з місць позбавлення волі, де відбував покарання за аналогічний злочин. 
Відтак вважаючи, що призначене умовне покарання не відповідає тяжкості кримінальних правопорушень та особі обвинуваченого, прокурор оскаржив вирок в апеляційному суді, який визнав його позицію обґрунтованою.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1611