Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2021

Застрелив сина з обрізу мисливської рушниці – у Житомирі судитимуть 67-річного чоловіка за умисне вбивство та незаконне зберігання зброї

Житомирською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом незаконного носіння, зберігання і придбання вогнепальної зброї та умисного вбивства, скоєних місцевим жителем (ч. 1 ст. 263. ч. 1 ст. 115 КК України).
За даними слідства, 15.03.2021, 67-річний житель Житомира, вдень, перебуваючи у квартирі, під час конфлікту із рідним сином, на ґрунті раптово виниклих неприязних стосунків, вистрілив у нього з обрізу мисливської рушниці. Від отриманих у груди поранень 39-річний син помер.
Також встановлено, що нестандартну вогнепальну зброю – обріз двоствольної мисливської рушниці - обвинувачений носив та зберігав за місцем проживання  незаконно, без передбаченого дозволу.
Наразі обвинувачений перебуває під вартою.
Досудове розслідування проводило головне управління Нацполіції в області.
Справу розглядатиме Богунський районний суд міста Житомира.
Публічне обвинувачення здійснюватиме Житомирська обласна прокуратура.
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1288