Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.07.2021

Помістили під варту водія, який скоїв смертельну ДТП із загибеллю двох сельчан у Житомирському районі

 
Житомирською обласною прокуратурою забезпечено розгляд клопотання щодо обрання запобіжного заходу водію, підозрюваному у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної події.
З огляду на тяжкість скоєної ДТП, у якій загинули двоє людей, процесуальний прокурор наполягав на поміщенні підозрюваного під варту.
Відтак Корольовський районний суд міста Житомира 02.07.2021 виніс ухвалу про взяття підозрюваного під варту без права внесення грошової застави.
За даними слідства, трагічна подія сталася 01.07.2021, у с. Оліївка Житомирського району, пізно увечері. 56-річний житель Житомира, рухаючись  на автомобілі Volkswagen, на перехресті з другорядною вулицею допустив зіткнення з мотоциклом Loncin.
Унаслідок дорожньо-транспортної події двоє місцевих жителів, 31-річний водій та 28-річний пасажир двоколісника, від отриманих травм загинули на місці.
Наразі, за процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури, Головне управління Нацполіції області проводить досудове розслідування за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1980