Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.07.2021

Понад 40 тис. грн та комп’ютерне обладнання – у Бердичеві викрили ще один гральний заклад та вилучили техніку і денну «виручку» (ФОТО)

   
    За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури у кримінальному провадженні за фактом незаконної діяльності з організації та проведення азартних ігор, лотерей (ч.1 ст. 203-2 КК України) викрито та припинено роботу ще одного грального закладу.
    За даними слідства, гральний заклад був облаштований на першому поверсі багатоповерхового житлового будинку, на вулиці Соборна площа, що майже у центрі міста Бердичева, та замаскований під магазин промислових товарів.
    У понеділок, 5 липня, правоохоронцями проведено санкціонований обшук, під час якого виявлено 26 комплектів комп’ютерної техніки,  касовий апарат, 43 тис. грн, здобутих від незаконної діяльності, чорнові записи з відомостями про постійних клієнтів тощо.
    За попередніми даними, приміщення винаймалося для здійснення торгівельної діяльності.
    Грошові кошти та техніку вилучено, вирішується питання щодо накладення на них арешту.   
    Триває досудове розслідування, з’ясовуються обставини скоєного злочину та причетність фігурантів справи до організації аналогічних закладів на території області.
    Слідчі (розшукові) дії проводилися обласною прокуратурою спільно зі співробітниками Управління Департаменту стратегічних розслідувань ДСР Нацполіції України та слідчими Головного управління Нацполіції в області.
    Як повідомлялося раніше, 02.07.2021 у Бердичеві викрито та припинено протиправну діяльність чотирьох гральних закладів.
 
Прокуратура Житомирщини у Тwitter  Facebook  Telegram

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 2446