Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.09.2021

9 років за ґратами за скоєння ДТП, що призвела до загибелі чотирьох людей, серед яких малолітня дитина – на Житомирщині засуджено колишнього інспектора поліції

За публічного обвинувачення Житомирської обласної прокуратури вироком суду колишнього інспектора територіального відділення поліції Коростенського відділу поліції визнано винним у скоєнні дорожньо-транспортної події, унаслідок якої загинуло четверо людей, серед яких – малолітня дитина.
Колишнього правоохоронця засуджено до 9 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.
Установлено, що у червні 2020 року, правоохоронець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, керуючи автомобілем Mitsubishi Lancer, рухаючись зі сторони села Дівошин Овруцького району у напрямку автодороги Овруч-Словечно, перевищив швидкість та не надав переваги автомобілю ЗАЗ ДЕО, який рухався по головній дорозі, спричинивши зіткнення з авто.
Унаслідок скоєної ним ДТП загинув водій ЗАЗ ДЕО і три пасажири цього авто, серед яких – дитина, яка не досягла й дворічного віку. Крім цього, травмовано ще одну пасажирку, 2000 року народження, матір загиблої дитини.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1808