Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2022

Вилучено 5,4 тонни фальсифікату – на Житомирщині викрили групу ділків, які займалися незаконним збутом бензину та дизельного пального (ФОТО)

За процесуального керівництва прокурорів Житомирської обласної прокуратури викрито групу осіб, причетних до незаконного зберігання з метою збуту та збуту незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей (ч. 3 ст. 204 КК України).
Слідством установлено, що протиправною діяльністю займалися п’ятеро місцевих жителів. Зокрема, на території одного з паркінгів великогабаритного транспорту, що у Житомирському районі, облаштували майданчик, на якому розмістили ємкості для зберігання та збуту паливно-мастильних матеріалів невідомого походження.
У четвер, 18 серпня, на території паркінгу правоохоронцями проведено санкціонований обшук.
Під час обшуку виявлено та вилучено майже дві сотні ємкостей різного об’єму для зберігання пального, 5,4 тонни незаконно виготовлених паливно-мастильних матеріалів (бензин, дизтопливо) на загальну суму майже 300 тис. грн, автозаправне обладнання, понад 50 тис. грн, чорнові записи. Вилучене пальне передано для проведення експертизи.
Незаконні паливно-мастильні оборудки викрито Житомирською обласною прокуратурою спільно з Управлінням стратегічних  розслідувань в області ДСР Нацполіції України та Головним управлінням Нацполіції в області, яке проводить досудове розслідування.
 

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1283