Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.02.2023

Прокуратура Житомирщини: генератори вартістю понад 500 тис. грн, арештовані у межах кримінального провадження, передадуть лікарні (ФОТО)

Житомирська обласна прокуратура, у межах процесуального керівництва досудовим слідством та публічного обвинувачення у суді, продовжує вживати заходи щодо передачі у дохід держави майна, конфіскованого в умовах воєнного стану. 
Так, днями, за принципової позиції прокурорів обласної прокуратури, у дохід держави в особі Житомирської обласної військової адміністрації передано теплогенератор та дизельний генератор типу електричної установки для резервного та поетапного електрозабезпечення, загальною вартістю понад 500 тис. грн.
У подальшому так необхідне в умовах кризового стану електропостачання обладнання буде передане для медичного закладу міста Житомира.
Додатково: арештовану техніку конфісковано у межах кримінального провадження стосовно організованого угруповання у складі десяти осіб, засудженого за скоєння злочинів у сфері незаконного обігу наркотичних засобів і психотропних речовин.

Автор: Пресслужба Житомирської обласної прокуратури
кількість переглядів: 1977