Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.02.2018

На Житомирщині прокуратура викрила та припинила діяльність гральних закладів у семи містах області

Прокуратура Житомирської області у взаємодії із органами правопорядку посилила протидію протизаконному гральному бізнесу.  
Під процесуальним керівництвом прокуратури області, у межах досудового розслідування кримінального провадження за фактом зайняття гральним бізнесом, спільно із регіональними слідчим управлінням Головного управління Нацполіції та Управлінням захисту економіки Департаменту захисту економіки, днями (10.02.2018) проведено низку санкціонованих обшуків у місцях здійснення незаконної організації гральних закладів.
За результатами обшуків припинено діяльність 7 гральних закладів, які порушили вимоги Закону України «Про заборону грального бізнесу в Україні» та вилучено понад 80 одиниць комп’ютерної техніки, 50 моніторів, флеш-накопичувачів та іншу оргтехніку, а також грошові кошти, одержані від незаконного бізнесу.
Нелегальні гральні заклади діяли під видом розповсюдження лотерей у містах Бердичеві, Коростені, Коростишеві, Малині, Новоград-Волинському, Олевську та Чуднові.
За клопотанням, погодженим із прокуратурою області, слідчим суддею на вилучене обладнання накладено арешт.
Наразі проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії з метою встановлення інших осіб, причетних до організації протиправної діяльності гральних закладів.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.1 ст.203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2556