Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.10.2018

Трирічну гарантію на ремонт дороги вартістю майже 540 тис грн встановлено лише після втручання прокуратури Житомирщини

Прокуратура Житомирщини через суд зобовязала встановити трирічну гарантію на виконаний ремонт дороги у смт. Мр’янівка Баранівського району.
Йдеться про те, що у вересні 2017 року Довбиська селищна рада уклала із підприємством, яке спеціалізується на будівництві та ремонті автомобільних доріг, договір на капітальний ремонт дороги по вул. Шкільній, у смт Марянівка Баранівського району загальною вартістю 538 тис грн.
Однак, у порушення вимог чинного законодавства, сторони не передбачили у договорі істотну умову договору – гарантійні строки якості виконаних (закінчених) робіт.
З метою попередження неякісного виконання ремонтних робіт, Новоград-Волинська місцева прокуратура направила до суду позовну заяву про внесення відповідних змін до зазначеного договору шляхом встановлення гарантійного трирічного терміну виконаних робіт.
Лише після прийняття справи до провадження замовник та підрядник    погодилися із вимогами прокуратури та у добровільному порядку внесли зміни до договору, визначивши гарантії надійності, якості наданих послуг протягом трьох років з моменту підписання відповідного акту приймання виконаних підрядних робіт.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2047