Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.10.2018

У Житомирі прокуратура із правоохоронцями викрила групу осіб, які виготовляли підроблені документи, у тому числі іноземних країн

    Житомирською місцевою прокуратурою спільно з оперативним підрозділом Житомирського загону Північного регіонального управління Держприкордонслужби та Житомирським відділом поліції ГУНП в області викрито та припинено діяльність групи осіб, які займалися підробленням та збутом  офіційних документів України та країн Європейського союзу.
 
    Зокрема, у п’ятницю, 26 жовтня 2018 року, майже у центрі Житомира, поблизу нічного розважального закладу, зловмисників затримано «на гарячому», під час передачі замовнику незаконно виготовлених документів - паспорта і водійських прав однієї з іноземних країн та одержання «винагороди» - майже 7 тис грн. 
 
    Досудовим розслідуванням установлено, що група житомирян, 56-, 51- та 49- років, офіційно не працюючі, неодноразово, за грошову винагороду виготовляли підроблені офіційні документи для громадян України, які в подальшому використовувалися ними з метою уникнення видворення з території країн Європейського союзу.
 
    На даний час проводяться першочергові слідчі дії, у тому числі санкціоновані обшуки за місцями проживання та проведення злочинної діяльності фігурантів справи, встановлюється їх причетність до скоєння аналогічних злочинів.
 
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводить Житомирський відділ поліції ГУНП в області, процесуальне керівництво здійснює Житомирська місцева прокуратура.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2300