Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.11.2018

У Житомирі органи прокуратури спільно з Управлінням Служби безпеки України в області викрили факт корупції серед працівників прокуратури

    Генеральною інспекцією Генеральної прокуратури України спільно із прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вимагання заступником начальника одного з відділів  прокуратури Житомирської області неправомірної вигоди.
    У п'ятницю, 9 листопада 2018 року, безпосередньо після отримання коштів у розмірі 2 000 доларів США, за оперативного супроводу управління Служби безпеки України в Житомирській області, зазначеного прокурора затримано у порядку ст. 208 КПК України за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою  у великому розмірі).
    Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії.
    Прокурор Житомирської області Любомир Війтович висловлює подяку керівнику Управління Служби безпеки України в області за спільну, чітко скоординовану професійну роботу із викорінення корупційних проявів в органах прокуратури.
    Прокуратура області і надалі вживатиме всіх передбачених законом заходів для ефективної протидії фактам корупції серед працівників прокуратури області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2800