Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.11.2018

На Житомирщині судитимуть екс-поліціейського, який скоїв дорожньо-транспортну подію, що призвела до загибелі двох осіб

    Прокуратурою Житомирської області затверджено обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом скоєння смертельної дорожньо-транспортної події колишнім оперуповноваженим сектору кримінальної поліції відділення поліції в області.
    Колишнього працівника правоохоронного органу обвинувачують у тому, що  у квітні минулого року, перебуваючи за кермом автомобіля марки «Geely», порушив правила дорожнього руху та скоїв зіткнення з мотоциклом марки «Мінськ», який рухався  у попутному напрямку по автодорозі Житомир-Чернівці, поблизу с. Красносілка Чуднівського району.
    Унаслідок зіткнення водій мотоцикла загинув на місці, а пасажир від отриманих травм помер у лікарні.
    Досудове розслідування, під процесуальним керівництвом прокуратури області, проводив слідчий відділ УСБ України в області.
    Наразі обвинувальний у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб) скеровано до Чуднівського районного суду для розгляду по суті.
    Публічне обвинувачення у справі підтримуватиме прокуратура Житомирської області.
    Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2282