Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.11.2018

У Житомирі взяли під варту чоловіка, напередодні затриманого під час пропозиції слідчому неправомірної вигоди на суму 5 тис грн за уникнення кримінальної відповідальності

    Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом надання місцевим жителем неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище.
    Неодноразово судимого 40-річного жителя Житомира підозрюють у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 369 КК України, про що йому повідомлено у вівторок, 20 листопада 2018 року.
    Установлено, що чоловік, аби уникнути притягнення до кримінальної відповідальності за злочин, пов’язаний із незаконним обігом наркотичних речовин, запропонував 5 тис грн неправомірної вигоди службовим особам  Житомирського відділу поліції  Головного управління Нацполіції в області.
     У вівторок, 20 листопада 2018 року, за клопотанням, погодженим процесуальним керівником, ухвалою слідчого судді Корольовського районного суду м. Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою із визначенням розміру застави на суму 80 тис  грн.
    Наразі триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління Головного управління Нацполіції в області.
     Додатково: санкція зазначеної статті передбачає покарання, зокрема, позбавлення волі на строк від 4 до до 8 років з конфіскацією майна або без такої.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2661