Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.12.2018

Коростенська місцева прокуратура спільно з правоохоронцями викрила на узбіччі автодороги Київ-Ковель нелегальну заправку та вилучила 400 л дизпалива (ФОТО)

   
Прокуратура Житомирської області спільно з правоохоронними органами продовжує вживати оперативні заходи щодо викриття нелегальних заправок, що діють з порушенням правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, створюючи загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків.
             Зокрема, у середу, 19 грудня 2018 року, Коростенською місцевою прокуратурою спільно з працівниками місцевої поліції  та працівниками Управління захисту економіки в області, у Лугинському районі, на 191-му кілометрі автодороги сполученням Київ-Ковель виявлено незаконний пункт реалізації дизельного палива.
    Підпільні реалізатори дизельного палива облаштували свою «базу» буквально на узбіччі дороги, спорудивши із дерев деревяний сарай, у якому зберігали каністри та інший інвентар.
    Звичайно, правоохоронцям «господарі» лісової заправки не надали жодних передбачених законом дозвільних документів на таку протиправну і небезпечну діяльність.
             Під час проведення огляду виявлено та вилучено дві металеві ємкості, у яких містилося щонайменше 400 л дизельного палива, насос для перекачування рідини та полімерний шланг, які знаходились в металевому автомобільному причепі.
             За вказаним фактом місцевим відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) КК України.
             Наразі, під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури, триває досудове розслідування.   
             Також, за погодженням із процесуальним керівником, до суду скеровано клопотання про накладення арешту на вилучене майно. 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1635