Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.12.2018

Колектив Житомирської місцевої прокуратура привітав із новорічними святами дітей з особливими потребами та вихованців школи-інтернату

    Вже стало доброю традицією для колективів місцевих прокуратур, як і для інших державних установ, напередодні новорічно-різдвяних свят ділитися святковим настроєм із вихованцями шкіл-інтернатів.  
    Цього разу, у п’ятницю, 21 грудня 2018 року, представники колективу Житомирської місцевої прокуратури побували у Житомирській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті - комунальному навчальному закладі обласної ради.
    А щоб поспілкуватися із ширшим колом дітлахів, з нагоди новорічних святкувань до інтернату запросили  щонайменше 20 діток, а також їхніх батьків, які об’єднані громадською організацією «Аутизм-Житомир».
     Святкова зустріч видалася змістовною, цікавою та веселою.
    Доброзичливу атмосферу та гарний настрій створювали усі дружно – прокурори, діти та викладачі, беручи участь у розважальних конкурсах, іграх та художніх номерах зі співу й танців.
    А ще на свято завітали Снігурочка та Святий Миколай, які не лише  долучились до розваг, а й вручили усім запрошеним та вихованцям закладу подарунки, про які подбав колектив Житомирської місцевої прокуратури.
 
  
 
 
 
 
 
 
 

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1744