Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.12.2018

На Житомирщині прокуратура спільно з правоохоронцями припинила спробу повторної організації незаконного грального бізнесу (ФОТО)

    Цього разу Бердичівська місцева прокуратура спільно з працівниками Андрушівського та Ружинського відділень поліції припинила нелегальний гральний бізнес, який ділки намагалися поновити повторно, після раніше проведених обшуків та вилученого обладнання.
    Зокрема, у четвер, 27 грудня 2018 року, працівниками прокуратури та поліції, під час санкціонованого обшуку у приміщенні незаконно функціонуючого грального закладу, що у смт Ружин,  вилучено 9 одиниць комп’ютерної техніки, відеореєстратори, флеш-накопичувачі та готівкові кошти.
    Також того ж дня, проведено санкціоновані обшуки у приміщеннях двох гральних закладів, розташованих у м. Андрушівка, де вилучено 26 одиниць комп’ютерної техніки.
    Усього у трьох гральних закладах вилучено готівкові кошти на загальну суму майже 15 тис грн.
    Саме у незаконних гральних закладах, що в Андрушівці, у травні та листопаді цього року вилучено 11 одиниць комп’ютерної техніки,  документацію та інші технічні пристрої, які використовувалися для організації незаконної діяльності.
    Наразі у кримінальних провадженнях за ч. 1 ст. 203-2 (зайняття гральним бізнесом) КК України триває досудове розслідування, яке проводять місцеві відділення поліції.
    Процесуальне керівництво здійснює Бердичівська місцева прокуратура.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 2128