Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.01.2019

Прокуратурою Житомирщини спільно із податківцями виявлено та вилучено на території двох областей незаконно виготовлені тютюнові вироби та майже 3,5 тонни алкоголю (ФОТО)

 
    Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів із недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконного збуту.
    У середу, 9 січня 2019 року, прокуратурою області спільно із податковою міліцією області у містах Коростень, Овруч, а також Києві проведено низку санкціонованих обшуків у складських приміщеннях, де зберігалися незаконно виготовлені алкогольні напої та тютюнові вироби.
    Під час обшуків виявлено та вилучено майже 3,5 тонни спиртовмісної продукції, а також тютюнові вироби без марок акцизного збору.
    Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товари.  
    Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 204 (незаконне виготовлення, зберігання та збут підакцизних товарів, що становлять загрозу для життя і здоров’я людей) КК України проводить податкова міліція області.

Автор: Прес-служба прокуратури Житомирської області
кількість переглядів: 1892